Riool Ontstoppen 
Apeldoorn

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Apeldoorn

Riool Ontstoppen Apeldoorn? Denkt u last te hebben van een verstopt riool omdat het water in de wc slecht weg loopt? Of spoelt uw gootsteen niet meer door wanneer u de afwas aan het doen bent? Dan heeft u waarschijnlijk een (beginnende) rioolverstopping.

In veel gevallen liggen verstoppingen erg diep in het riool. Hierdoor wordt het erg lastig een goede manier te vinden waarop u de verstopping kunt verhelpen. Simpelweg omdat u er gewoon niet bij kunt komen.

In veel gevallen moeten er dan professionele ontstoppingsmachines worden ingezet om de verstopping goed op te lossen. In veel gevallen beschikken mensen zelf niet over deze machines. Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn beschikt over deze apparatuur en staat voor u klaar.

Geadviseerd wordt in elk geval om zo snel mogelijk op het moment dat u merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Hoe langer er gewacht wordt, des te erger de verstopping wordt.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed verholpen wordt? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58. Riool Ontstoppen Apeldoorn helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Apeldoorn

Services

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

055 203 39 58

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Apeldoorn. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Apeldoorn

Zit uw riool of afvoer verstopt en bent u hiervoor op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst die u zo snel mogelijk kunnen helpen? Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn aan het juiste adres!

Wanneer u te maken heeft met een verstopping raden wij u altijd aan zo snel mogelijk contact op te nemen. Hiermee beperkt u zowel de overlast als de schade zoveel mogelijk. Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met onze vakmannen.

Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u Ontstoppingsdienst Apeldoorn inschakelen het verhelpen van een verstopping? Bel dan voor een afspraak naar 055 203 39 58. Wij komen binnen no-time bij u langs!

Riool Ontstoppen Apeldoorn
Apeldoorn Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Apeldoorn
Apeldoorn Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Zoals eerder al benoemd is doen verstopping zich voor in allerlei soorten en maten. Zo kan het proces van hoe een verstopping ontstaat ook heel erg verschillen.

Het kan ook gebeuren dat de verstopping niet direct ontstaat. We zien dan vaak dat zo’n verstopping begint met een kleine ophoping die hard wordt waardoor nog meer vuildeeltjes achter de ophoping kunnen blijven steken. De kleine ophoping wordt hierdoor steeds groter tot het een blokkade wordt waar geen water meer langs kan stromen.

Daarnaast is het mogelijk dat er iets voorvalt, waardoor uw riool of afvoer direct verstopt raakt. Wij horen regelmatig dat mensen iets in hun riool of afvoer laten vallen of doorspoelen. Wanneer dit blijft steken is er direct sprake van een verstopping.

Een oorzaak hiervan kan zijn dat uw riool verouderd is. Riolen van oudere huizen zijn vaak gemaakt van een andere stof, namelijk gres. Dit is een relatief zwakke stof waardoor boomwortels vrij eenvoudig in kunnen groeien.

Tegenwoordig worden nieuwe huizen aangelegd met nieuwe rioolbuizen. Deze worden allang niet meer gemaakt van gres. Tegenwoordig is kunststof het materiaal wat gebruikt wordt om deze buizen te producten. Kunststof is vele malen steviger en gaat tevens ook nog veel langer mee!

Een verkeerd aangelegde afvoer of riool kan ook de oorzaak zijn van een verstopping. Het is mogelijk dat er onnodig veel hoeken/bochten in de afvoer zitten of dat twee buizen niet goed op elkaar aansluiten. Dit vergroot de kans op verstopping aanzienlijk.

Heeft u te maken met een verstopping in een afvoer of het riool? Wij komen graag langs om deze te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn op 055 203 39 58.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wilt u zelf uw riool ontstoppen? Dan is het belangrijk om te weten dat een rioolverstopping niet altijd makkelijk op te lossen is. Dit komt omdat dit soort verstoppingen vaak wat dieper gelegen zijn.

De eerste stap is het achterhalen waar de verstopping zit. Hebben alle afvoeren problemen met de doorstroming van water? Of is het bijvoorbeeld alleen de wc of de gootsteen die niet goed doorloopt?

Indien de plaats van de verstopping nog onduidelijk is kunt u in alle afvoeren een emmer water leeggieten. Als het water niet goed doorstroomt weet u tussen welke afvoer en het riool de verstopping zit.

Op basis van de locatie van de verstopping kunt u een ontstoppingsmethode kiezen. Deze methodes worden hieronder apart uitgelegd. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Lukt het u niet om de verstopping te verhelpen en zou daar graag hulp bij krijgen? Daar kunnen wij voor zorgen. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58.

Apeldoorn Wc Verstopt
Riool Verstopt Apeldoorn
Ontstoppingsdienst Apeldoorn
Riool Ontstoppen Apeldoorn Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een rioolverstopping kan voor veel ongemak zorgen. Dat is de reden dat veel mensen eerst willen proberen of zij zelf de verstopping kunnen verhelpen. Hiervoor is de ontstoppingsveer een goede methode.

Een ontstoppingsveer is een stalen veer waarmee u de verstopping kunt forceren. Deze veer is flexibel. Dat zorgt ervoor dat u de veer door de bochten van de afvoer en de riolering kunt duwen.

Bij de veer is het de bedoeling dat het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

Het is mogelijk dat er scherpe bochten zijn verwerkt bij de bouw van uw rioolbuis. Het is mogelijk dat de veer deze draai niet kan maken en dat deze blijft steken. Druk in dat geval niet door, want dan zult u de veer niet meer terug kunnen trekken.

Wanneer u de verstopping op een juiste manier verholpen heeft, is het verschil direct op te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Wanneer het water weer normaal wegstroomt weet u dat het u gelukt is de verstopping te ontstoppen!

Zorg wel dat u te allen tijde beheerst en bedacht te werk gaat! U kunt namelijk schade aanrichten aan het riool of de betreffende afvoer, wanneer u teveel kracht zet. Ga daarom altijd voorzichtig en zonder lompe kracht te werk.

Wanneer u de verstopping verholpen heeft, raden wij u altijd aan de afvoer nog een aantal keer door te spoelen met meerdere emmers met heet water. U kunt hier eventueel een aantal scheppen schoonmaakmiddel bij doen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het is mogelijk om een verstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger. Deze methode werkt vooral goed bij verstoppingen waarbij het water nog wel enigszins wegloopt. Dan komt al het water met dezelfde kracht uit de afvoer gespoten.

Zorg vervolgens dat de hogedrukreiniger is aangesloten op het water en het stroom. Druk daarna de hogedrukreiniger in de afvoer waar u de verstopping opmerkt. Zet de reiniger vervolgens aan en spuit de afvoer door. Komt het water terug naar boven? Stop dan onmiddellijk. De kans is groot dat deze methode dan geen effect gaat hebben.

Spoel de afvoer enkele minuten door wanneer u merkt dat het water wegloopt. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat er een gat ontstaat in de ophoping, maar dat ook het laatste beetje vuil wordt losgemaakt van de afvoerwand.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn
Apeldoorn Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Apeldoorn
Ontstoppen Riool Apeldoorn

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

U kunt uw verstopte riool ook ontstoppen door gebruik te maken van soda, ook wel zuiveringszout genoemd. Soda heeft een ontvettende werking op de leidingen. Vet- en andere vuilresten laten hierdoor los van de wanden van de afvoer, waardoor de verstopping los kan komen.

Deze methode is zeer effectief voor bij flexibele verstoppingen. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe u dit nou zelf kunt doen? Hieronder hebben wij een stappenplan voor u uitgewerkt.

In de eerste stap doet u kopje soda in de afvoer. Gooi hier vervolgens een kopje azijn bij. Laat dit nu een paar uur of bijvoorbeeld een nacht inwerken. De soda gaat nu langzamerhand zijn werk doen.

Vul na enige tijd een bak of emmer met warm water. Voeg hier meerdere scheppen soda en azijn bij en meng het door elkaar. Gooi deze emmer vervolgens vanaf een zo hoog mogelijke hoogte boven de afvoer leeg.

U gooit dit van een hoogte in de verstopte afvoer om extra druk te creëren op de verstopping. Hopelijk is dit voldoende om de blokkade weg te spoelen. Als het gelukt is kunt u de afvoer nog eens goed doorspoelen door nog een emmer met warm water, soda en azijn in de afvoer te gieten.

In veel gevallen wordt de verstopping niet in één keer verholpen. Het kan zijn dat u het bovenstaande proces meerdere malen moet herhalen.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Veel mensen hebben het idee dat zij met chemische ontstoppingsmiddelen hun verstopping kunnen verhelpen. Echter werken veel van deze middelen niet. Wij adviseren u om geen gebruik te maken van chemische ontstoppingsmiddelen.

Deze chemische middelen bevatten chemicaliën die schadelijk zijn voor de afvoer, voor het milieu, voor uzelf en voor de mensen om u heen. De bijtende werking van de chemicaliën zorgt ervoor dat de wanden van de afvoerbuizen aangetast worden. U kunt het ook beter niet op uw huid krijgen want dan loopt u het risico op een chemische verbranding.

Het merendeel van deze middelen hebben daarnaast ook geen effect. Onze vakmannen komen regelmatig bij klussen waar mensen al tevergeefs verschillende ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt. Deze middelen worden vervolgens hard, waardoor de verstopping alleen maar lastiger en lastiger is.

Naast het feit dat deze middelen vaak helemaal geen effect hebben, al die chemicaliën zullen weggespoeld moeten worden door de afvoer. Hierdoor wordt het rioolwater vervuild en daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu.

Ontstoppen Wc Apeldoorn
Apeldoorn Ontstoppen Afvoer
Apeldoorn Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Verstoppingen zijn erg vervelend en kunnen veel overlast met zich meebrengen. De meeste mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. De beste oplossing hiervoor is een professionele ontstoppingsdienst in Apeldoorn in te schakelen. De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn helpen u graag.

Wij hebben veel ervaring met het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en opgelost kan worden. Gemiddeld genomen hebben wij een verstopping verholpen binnen het eerste half uur.

Bij Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn staat de klant centraal. Wij zijn speciaal voor u 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar voor spoedklussen. Denk bijvoorbeeld aan overstromingen of lekkages als gevolg van een verstopping.

Heeft u de hulp nodig van een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 055 203 39 58

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Apeldoorn

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn!

Afvoer Ontstoppen Apeldoorn

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Apeldoorn

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Apeldoorn

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 055 203 39 58.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 055 203 39 58 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 055 203 39 58. Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58. Ontstoppingsdienst Apeldoorn staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Apeldoorn en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.