Gootsteen Ontstoppen
Apeldoorn

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn

Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn? Bent u de afwas aan het doen en spoelt het water ineens niet meer weg uit uw gootsteen? Of hoort u al langere tijd een borrelend geluid uit uw gootsteen komen? Dan is de kans groot dat er ergens een opstopping zit.

Gootsteenverstoppingen zijn erg vervelend en kunnen tevens voor veel overlast zorgen. Naast het feit dat je de afvoer niet kunt gebruiken, kan de verstopping ook veel stankoverlast met zich meebrengen.

Om zo snel mogelijk van deze problemen af te komen raden wij u aan direct contact op te nemen met een professionele ontstoppingsdienst bij u in de buurt. Voor deze problemen staan onze monteurs dag en nacht voor u klaar!

Wij beschikken over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden. Daarnaast hebben onze vakammen dermate veel ervaring dat wij ervan overtuigd zijn dat wij elke verstopping goed en snel kunnen verhelpen.

Wanneer u contact opneemt met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn heeft u de zekerheid dat uw verstopte gootsteen op een effectieve manier gemaakt wordt! Neem gerust contact op via 055 203 39 58. Wij komen graag uw Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Apeldoorn Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

055 203 39 58

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Apeldoorn. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Apeldoorn en omstreken

Ontstoppingsdienst Apeldoorn

Bent u de vaat aan het wassen en spoelt het water plotseling niet meer weg uit uw afvoer? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer of de hoofdriolering een opstopping zit.
Een riool of afvoer kan op diverse manieren verstopt raken. We zien veelvoudig dat dit komt doordat vastzittend etensresten blijven plakken aan de binnenzijde van de afvoer. Dit zorgt ervoor dat het water er niet meer langs kan en u dus een verstopping in de gootsteen heeft.

Naast etensresten ziet Ontstoppingsdienst Apeldoorn ook vaak dat zeepresten, vet en olie ook een gootsteen verstopping kunnen veroorzaken. Bij al deze mogelijke oorzaken is het lastig een passende oplossing te kiezen.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening op het moment dat wij bij u langskomen. Wij zijn werkzaam in Apeldoorn en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Met welke verstopping u ook te maken heeft, Ontstoppingsdienst Apeldoorn helpt u er vanaf. Maak gerust een afspraak via 055 203 39 58. Wij staan voor u klaar!

Apeldoorn Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Apeldoorn

Jaren Ervaring

Loodgieters Apeldoorn
Gootsteen Ontstopping Apeldoorn

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Wanneer een gootsteen verstopt raakt, begint dit vaak als kleine ophoping van afval en/of vuil. In het begin merk je hier weinig van, omdat het afvalwater nog gewoon weg kan lopen.
Deze kleine ophoping wordt alsmaar groter doordat er steeds meer vuil vastplakt aan de beginnende verstopping. Dit gaat door tot de ophoping dusdanig groot is dat er geen water meer langs kan. Vanaf dit moment zeggen we dat uw riool of afvoer volledig verstopt zit.

Daarnaast zien we ook veelal dat verstoppingen ontstaan doordat er voorwerpen in de afvoer terecht komen. Deze voorwerpen blijven dan vastzitten in de afvoerleiding waardoor de doorgang van het water verslechterd wordt.

Om dit te verhelpen raden wij u aan een ontstoppingsdienst in te schakelen. Heeft u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen in de keuken? Bel dan gerust voor een afspraak via 055 203 39 58.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Ontstoppingsdienst Apeldoorn snapt dat sommige mensen eerst zelf hun gootsteen willen proberen te ontstoppen. Het liefst wilt u er natuurlijk weer zo snel mogelijk gebruik van maken. Het is dan belangrijk om eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt.
Zo bestaat de mogelijkheid dat de blokkade aan het begin van de afvoer zit. Of wellicht zit de verstopping heel diep in het riool. Een diep gelegen verstopping in het riool is moeilijk om zelf op te lossen.

Heeft u de locatie van de verstopping achterhaald? Dan is het van belang te achterhalen waar de verstopping door is ontstaan. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Wilt u meer weten over deze methodes om de verstopping te verhelpen? Lees dan snel verder op deze pagina. De methodes zijn speciaal voor u uitgelegd door onze ontstoppers.

Vindt u het fijner om uw afvoer te laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Dat snappen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn om uw situatie te bespreken.

Apeldoorn Loodgieter
Gootsteen Verstopping Apeldoorn
Apeldoorn Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Wanneer u te maken heeft met een verstopping in uw keuken, kunt u deze verhelpen middels een plopper. Het gebruik van een plopper kan zeer effectief zijn wanneer de gootsteen verstopping niet extreem diep in het riool zit.

Ook wanneer de verstopping erg hardnekkig is, is het gebruik van de plopper af te raden. De kans is namelijk klein dat u de verstopping verhelpt. Daarnaast is het mogelijk dat u de verstopping nog hardnekkiger maakt dan deze al is.

Wanneer u aan de slag wilt met een plopper, vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u te werk moet gaan. Speciaal voor u hebben onze ervaren ontstoppers een stappenplan uitgewerkt. Hierin beschrijven hoe u te werk moet gaan om deze verstopping te verhelpen.

Zorg dat er een laagje water in de verstopte gootsteen blijft staan. Maak de zuignap van de plopper vervolgens flexibeler door deze enige tijd onder de warme kraan te houden.

Zet de plopper op de afvoer van de verstopte gootsteen. De zuignap moet de afvoer volledig omsluiten, zodat u op een juiste manier zuigkracht kan ontwikkelen. Duw de steel daarna rustig naar beneden.

Belangrijk is dat u dit zonder kracht doet! Wanneer u teveel kracht zet, kunt u ervoor zorgen dat de verstopping strakker geduwd wordt. Dit maakt de verstopping alleen maar sterker en hardnekkiger.

Wanneer u het idee heeft dat de plopper goed vast zit, trek de ontstopper dan terug omhoog. Hierbij ontstaat er zuigkracht. Vaak is de verstopping niet verholpen na één keer ploppen. Het is dan nodig het bovenstaande proces meerdere keren te herhalen.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Sommige verstoppingen in de gootsteen worden veroorzaakt door vet. Het is namelijk mogen dat u jus of ander vet door de gootsteen heeft gespoeld. Dit is zeer slecht voor de afvoer.
Wanneer uw gootsteen is veroorzaakt door iets wat erg vet is, kunt u ervoor kiezen om dit probleem te verhelpen met een mengsel soda (zuiveringszout) en azijn. De combinatie tussen soda en azijn heeft een ontvettende werking. Hierdoor kunnen verstoppingen die ontstaan zijn oplossen en loslaten van de afvoerwand.

Op het moment dat u deze methode wilt toepassen, vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u het beste te werk kan gaan. Vul een emmer met een aantal scheppen soda. Gooi hier vervolgens enkele bekers met azijn bij. Meng dit goed door elkaar.

Gooi de combinatie soda en azijn vervolgens samen in de verstopte gootsteen. Laat dit enige tijd inwerken. Belangrijk is de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. Hierdoor zorgt u voor meer druk op de verstopping en zal deze methode meer effect hebben.

Heeft u het idee dat de verstopping volledig weg is? Spoel de afvoer dan nog meerdere malen goed door met emmers met heet water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Apeldoorn Wc Verstopt
Apeldoorn Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Apeldoorn Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Apeldoorn

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

U kunt ervoor kiezen om een veer te gebruiken om uw verstopte gootsteen te ontstoppen. Deze methode kan zeer effectief zijn. Deze manier is echter niet zonder risico’s. Wees daarom erg voorzichtig!
Ga op de volgende manier aan de slag. Pak de veer en duw deze met het uiteinde in de verstopte gootsteen. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkomt u dat u schade aanricht aan uw afvoerbuis. Wanneer er bochten in de afvoerbuis zitten, is het mogelijk dat u moet draaien en spelen met de veer om er langs te komen.

Wanneer u de verstopping heeft bereikt, kunt u de verstopping proberen los te krijgen door te voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Herhaal dit enkele keren tot u merkt dat de verstopping verholpen is.

Denkt u dat u de verstopping succesvol heeft verholpen? Haal de veer daarna dan weer rustig uit de gootsteen. Controleer of de gootsteen weer goed doorloopt door de kraan te laten lopen of een emmer met warm water door de afvoer van de gootsteen heen te spoelen.

Let op!

Gebruik deze middelen niet

Er zijn veel ontstoppingsmiddelen beschikbaar in bouw- en supermarkten. Helaas zijn dit vaak erg chemische producten die schadelijk zijn voor u, uw afvoer en het riool. Ontstoppingsdienst Apeldoorn raadt het gebruik van chemische ontstoppers daarom af!
De chemicaliën in ontstoppingsmiddelen hebben een bijtende werking. Hierdoor kunt een chemische verbranding krijgen op uw huid en daarnaast kunt u last krijgen van uw luchtwegen bij het inademen van de dampen.

Behalve de gezondheidsrisico’s moet het water met de chemicaliën ook weer weggespoeld worden. Hierdoor wordt het rioolwater onnodig vervuild en de waterzuivering onnodig belast. Om uit de kraan te kunnen blijven drinken moeten we er met zijn allen voor zorgen dat de waterkwaliteit in Nederland goed blijft.

Verstopping Gootsteen Apeldoorn
Ontstoppen Gootsteen Apeldoorn
Verstopping Riool Apeldoorn
Loodgieter Apeldoorn

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Om verstoppingen in de gootsteen te voorkomen heeft Ontstoppingsdienst Apeldoorn hieronder een aantal tips beschreven. Deze tips kunnen u helpen om de gootsteenafvoer in goede staat te houden. Een verstopping voorkomen is beter dan genezen, toch?
Het is belangrijk dat u geen producten als olie of frituurvet door de gootsteen spoelt. Daarnaast is het belangrijk om zorgen dat er geen etensresten of andere grote voorwerpen door de gootsteen spoelen.

Verstoppingen ontstaan in de meeste gevallen geleidelijker wijs. Daarom is het goed om met regelmaat uw riolering te laten controleren. Een rioolinspectie kan hier een goede optie voor zijn!

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn kan onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Lukt het u maar steeds niet om zelf uw gootsteen op een juiste manier te ontstoppen en bent u opzoek naar een professionele ontstoppingsdienst te apeldoorn die u hiermee kan helpen? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn!
Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en opgelost kan worden. Gemiddeld genomen hebben wij een verstopping verholpen binnen het eerste half uur.

Bij Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn zetten wij de klant centraal. Wij zijn speciaal voor u 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar voor klussen die met spoed moeten worden verholpen. Denk bijvoorbeeld aan overstromingen of lekkages als gevolg van een verstopping.

Heeft u de hulp nodig van een professionele ontstoppingsdienst in Apeldoorn? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.

Apeldoorn Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Apeldoorn Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 055 203 39 58

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Apeldoorn

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn!

Afvoer Ontstoppen Apeldoorn

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Apeldoorn

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Apeldoorn

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Apeldoorn

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 055 203 39 58.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 055 203 39 58 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 055 203 39 58. Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58. Ontstoppingsdienst Apeldoorn staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Apeldoorn via 055 203 39 58!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Apeldoorn en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn via 055 203 39 58.